Időjárás

37 településen továbbra sincs áram Vas megyében

Az áramszolgáltató szakemberei folyamatosan dolgoznak a hibák elhárításán, de a munkájukat nehezíti a viharos szél.

2017.04.20 17:13MTI
hirdetés

Kőszeget már visszakapcsolták a hálózatra, de 37 településen, 9267 fogyasztói helyen továbbra sincs áramszolgáltatás Vas megyében - közölte az MTI érdeklődésére csütörtök délután a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője.

Egyed László alezredes tájékoztatása szerint az áramszolgáltató szakemberei folyamatosan dolgoznak a hibák elhárításán, de a munkájukat nehezíti a viharos szél.

Azt egyelőre nem lehet megmondani, hogy pontosan mikorra fejezik be a munkát, de az a cél, hogy az esti órákra mindenütt ismét legyen szolgáltatás - mondta.

Hozzáfűzte: Kőszegen egy távvezetéket rongált meg a viharos erejű szél, emiatt kellett egy időre kikapcsolni az áramot a 12 ezer lakosú kisvárosban, ahol az előre megadott időben visszakapcsolták a szolgáltatást, de a hálózat átvizsgálása és javítása még akár két napig is eltarthat.

Egyed László közölte azt is: egyelőre szünetel áramszolgáltatás például Csepregen, Vépen és Szombathely egy részén is, de a szolgáltató szakemberei mindenütt dolgoznak a hibák kijavításán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.