Időjárás

Kőszegen sincs áram

Egy távvezeték meghibásodása miatt néhány órán át Kőszegen is szünetel az áramszolgáltatás csütörtök délután.

2017.04.20 14:36MTI

Egyed László alezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője elmondta: az áramszolgáltató tervezett módon, a hiba elhárításának idejére csütörtökön 12 óra 30 perckor lekapcsolta az áramot a 12 ezer lakosú kisvárosban, a hiba kijavításával várhatóan 14 óra 30 perc körül végeznek.

Vas megyében Kőszegen kívül 35 településen nincs szerda este, illetve csütörtök hajnal óta áramszolgáltatás, a viharos szél okozta hibák miatt. Az áramszünet a katasztrófavédelem közlése szerint további 7900 fogyasztói helyet érint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.