Ítéletidő

Harmincnégy település maradt áram nélkül Vasban

Az áramszünet leginkább a Körmend és Szombathely közötti, valamint a Csepreg környéki, a megye északi részén fekvő településeket érinti.

2017.04.20 10:33MTI

Harmincnégy településen, összesen 7031 fogyasztói helyen nincs áram Vas megyében - közölte az MTI-vel csütörtök délelőtt Egyed László, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője.

A szolgáltató a délelőtti órákra ígéri az áramszolgáltatás helyreállítását, a viharos szél miatt megrongálódott elektromos hálózat átvizsgálása és kijavítása azonban a szakemberek szerint akár két napot is igénybe vehet - mondta az alezredes.

Az áramszünet leginkább a Körmend és Szombathely közötti, valamint a Csepreg környéki, a megye északi részén fekvő településeket érinti, ahol az esetek felében szerda este óta, a másik felében pedig csütörtök hajnal óta nincs áram.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.