Időjárás

Ítéletidő: rendőri felvezetéssel menekítik a gyerekeket a Normafa Óvodából

A rossz időjárási körülmények miatt nehezen megközelíthetővé vált a Normafa környéke. Az óvodásokat a Németvölgyi Általános Iskolába viszik át.

2017.04.19 16:32MTI
Fotó: MTI

Nehezen megközelíthető a Normafa környéke és jelentős fennakadások alakultak ki a környék közlekedésében, ezért a XII. kerületi önkormányzat átszállítja a Normafa Óvodából a Németvölgyi Általános Iskolába azokat a gyerekeket, akiket még nem vittek el a szüleik.

Az önkormányzat szerdán arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a gyerekeket rendőri felvezetéssel, a kerület saját autóbuszával viszik át az iskolába délután 4 órakor. A gyerekek óvodapedagógus felügyelete mellett várják szüleiket.

A közleményben arra is kitértek, hogy az FKF Nonprofit Zrt. 12 gépjárművel dolgozik a magasabban fekvő budai fő- és tömegközlekedési utakon, azonban a gépek helyenként nehezen haladnak a bedugult útvonalakon. Erre példaként az Istenhegyi út - Költő utca - Eötvös út útvonalat hozták fel.

A kerületi önkormányzat azt kéri, hogy mindenki fokozott odafigyeléssel közlekedjen, ha bajba jutott embert vagy járművet lát, akkor pedig hívja a 112-es segélyhívó számot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.