Időközi

Polgármestert választanak két Tolna megyei községben vasárnap

Polgármestert választanak a Tolna megyei Gyulajon és Tolnanémedin vasárnap lemondás miatt.

2017.04.19 01:30MTI

Gyulajon Dobos Károlyné független polgármester 2016. december 31-ével, egészségi okból mondott le megbízatásáról. Az időközi önkormányzati választáson öt független jelölt indul a tisztségért: Csima Gyula, Ignácz Roland, Kocsis László, Orsós István és Selmeci László - közölte Horváthné Tóth Valéria, a helyi választási iroda vezetője az MTI-vel. Az 1025 lakosú település választói névjegyzékében 680 helybéli szerepel.

Tolnanémedin Takács Erzsébet, a helyi választási iroda vezetőjének tájékoztatása szerint három jelöltet vettek nyilvántartásba: a független Csehák Gabriellát, Szarka Sándort (Magyar Munkáspárt), valamint a szintén független Vigh Lászlót. Az 1033 fős községben, ahol Móricz Jánosné eddigi független polgármester január 31-ével szintén betegség miatt mondott le, 886-an jogosultak szavazni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.