Külföldi egyetemek

Videó: Hatalmas beszéd Gulyás Mártontól az utolsó szó jogán - vastapsot kapott

Nézze meg, mik vezettek Magyarország elmúlt pár évének egyik legfelháborítóbb ítéletéig.

2017.04.14 13:08ma.hu
hirdetés
Screenshot

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, gyorsított eljárásban közérdekű munka büntetéssel sújtotta a Budai Központi Kerületi Bíróság csütörtökön garázdaság és rongálás miatt azt a két fiatal férfit, aki hétfőn a Sándor-palota épületére festékes flakonokat dobott. A bíróság a flakonokat beszerző Gulyás Mártont 300 óra, fizikai munkakörben eltöltendő közérdekű munka büntetéssel sújtotta, társának, Varga Gergőnek 200 órányi közérdekű munkát kell végeznie.

Az utolsó szó jogán remek beszédet mondtak a kamerák kereszttüzében, Varga Gergő másodrendű vádlott mondata pedig minden bizonnyal már kitörölhetetlen lesz: "Milyen nép az, amelyik olyan törvényeket tart be, amit ellene hoztak?"

Ezért kapott vastapsot a jelenlévőktől

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.