Belpol

Fidesz: a baloldal Brüsszelnek adná a döntés jogát, ezért támadja a nemzeti konzultációt

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a baloldal "boldogan átengedné" Brüsszelnek a döntés jogát a migránsok betelepítéséről, a magyar emberek adójáról és a rezsijéről, ezért támadja a nemzeti konzultációt.

2017.04.11 01:30MTI
Fotó: MTI

Hidvéghi Balázs arra reagált, hogy büntetőfeljelentést tesz a nemzeti konzultáció honlapja miatt a DK.

A Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-nek hétfőn küldött közleményében azt írta: lehet, hogy a baloldal és Brüsszel nem akarja hallani, de a magyar embereknek joguk van elmondaniuk a véleményüket az életüket legmeghatározóbb kérdésekről.

A baloldali pártok a hírhamisítással egybekötött lejárató akció helyett jobban tennék, ha tisztáznák magukat a konzultációban szereplő kérdésekben - hangsúlyozta Hidvéghi Balázs, hozzátéve: az őszinte beszédre különösen szükség lenne azután, hogy a baloldal korábban támogatta a betelepítési kvótát, támadta a rezsicsökkentést, és nem szavazta meg az adócsökkentéseket sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.