Tömegközlekedés

Szombattól nem jár a 4-6-os villamos egy jókora szakaszon

Pályafelújítási munkálatok miatt két és fél hétig pótlóbuszok viszik az utasokat a Wesselényi utca és a 32-esek tere között.

2017.04.06 14:15MTI

Pályafelújítási munkálatok miatt szombattól két és fél hétig nem közlekednek a nagykörúti villamosok egy szakaszon - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

A 4-es és 6-os villamosok szombattól április 25-ig a Széll Kálmán tértől a Wesselényi utcáig, Dél-Budáról pedig a 32-esek tere megállóhelyig közlekednek, a két állomás között pedig pótlóbuszok szállítják az utasokat. A pótlóbuszok közlekedése a villamospótlás ideje alatt kis mértékben többször is változik attól függően, hogy éppen mely munkaterületen dolgoznak.

A Nagykörúton a Dob utca és a Pál utca között mindkét irányban buszsávot alakítanak ki, a pótlóbusz megállóinak környékén pedig megállási tilalom lép érvénybe a József körúton, illetve a Népszínház utca és a Bérkocsis utca között a Petőfi híd irányába. A buszok a 923-as éjszakai járatok megállóiban állnak meg.

A munkálatok alatt a 133E busz terelve közlekedik a Karinthy Frigyes út és a Budafoki út kereszteződésében zajló munkavégzés miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.