Zaklatás

Megfenyegették a veronai busztragédia áldozatainak rokonait

Több gyászoló szülőt folyamatosan zaklatnak, volt, aki halálos fenyegetést is kapott.

2017.04.06 12:55ma.hu
Fotó: MTI

Nem gyászolhatnak nyugodtan a veronai áldozatok hozzátartozói, több szülőt folyamatosan zaklatnak a Facebookon, amióta egy nyílt levélben megnevezték, szerintük ki a felelős a 17 halálos áldozatot követelő szerencsétlenségért.

A kamu profilokról küldött üzenetek között halálos fenyegetések is vannak. Többen kaptunk ilyen szörnyűséget: úgy beszélnek a balesetben elhunyt gyerekekről, mintha megérdemelték volna a »pokol tüzét«"- mondta a Blikknek nyilatkozva az egyik, neve elhallgatását kérő érintett. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki üzenget, és azt sem, hogy valójában miért. Többen azonban úgy gondolják, hogy a nyílt levél miatt kezdődtek a támadások. A levélben a szülők arra kértek mindenkit, hogy segítsenek abban, hogy ne következhessen be a január 20-i buszbalesethez hasonló, 17 halálos áldozatot követelő szerencsétlenség.

A Blikk úgy tudja, hogy a fenyegető üzenetek miatt a rokonok feljelentést tettek a rendőrségen.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.