CEU

Vajna berágott Balázsékra

A műsorvezető és társai a Rádió 1 reggeli műsorában kiálltak a CEU mellett. A kormánybiztos-rádiótulajdonos szerint nem kellett volna.

2017.04.05 10:27próba
Fotó: MTI

Andy Vajnának nem tetszett, hogy Sebestyén Balázs és csapata szerdán kiállt a CEU mellett a Rádió1 reggeli műsorában - írja a 24.hu.

Az adásban szó volt a vasárnapi tüntetésről, és arról, hogy milyen sokan szólaltak fel az egyetem mellett. Sebestyén szerint aki azt gondolja, hogy ez csak a kormány és a CEU ügye, az téved. "Egyetemeket, iskolákat sóval beszántani nagyon rossz kort idéz" - vélekedett a műsorvezető, aki hozzátette, hogy nagyon drukkol a CEU-nak.

Andy Vajna, filmügyi kormánybiztos, a rádió tulajdonosa a portálnak adott videóinterjújában azt mondta, "a mi rádiónk nem erről szól, ez fura volt a Balázstól".

"Nem lehet az egyik oldalra beállni, de ezt majd megbeszéljük vele" - tette még hozzá.

A műsorban egyébként a CEU rektorhelyettese, Enyedi Zsolt is megszólalt, aki azt mondta, abból is látszik, hogy nem akartak párbeszédet a jogalkotók, hogy egy hete még semmit nem tudtak arról, hogy módosítani akarják a felsőoktatási törvényt. De nem adják fel, harcolni fognak a megmaradásukért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.