Bűnügy

Vádat emeltek egy somogyi férfi ellen, mert hasba rúgta a polgármestert

Hasba rúgta és arcon köpte egy Marcalihoz közeli község polgármesterét egy helyi gazdálkodó az ügyészség szerint, ezért vádat emeltek ellene.

2017.03.30 09:42MTI

A Horváth Szilárd megyei főügyész által jegyzett közlemény szerint az 58 éves vádlott a falugazdász ügyfélfogadásán jött indulatba, amiért az elektronikus ügyintézéséről nem tudó polgármester az épületben zajló munkák miatt kihúzta az internetkapcsolatot biztosító vezetéket.

A gazdálkodó a hivatal folyosóján szidta és bántalmazta a polgármestert, akit az internet-összeköttetés helyreállítása és ügyei elintézése után az udvaron is meg akart támadni. Szándékától akkor állt el, amikor a sértett közölte, hogy hívja a rendőrséget.

A Marcali Járási Ügyészség garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt pénzbüntetés kiszabását kérte a bíróságtól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.