Életfogytiglant kapott

Mosolygott, puszikat dobált a gyerekgyilkos anya

Begyógyszerezte, majd száznál is több késszúrással megölte nyolc éves lányát. Mosolygott, és puszikat dobált ismerőseinek, miközben a tárgyalásra vitték.

2017.03.30 08:04ma.hu

Mint arról korábban a ma.hu is beszámolt, tényleges életfogytiglanra ítélték a nőt, aki egy tatai panzióban elkábította, majd száznál is több késszúrással megölte nyolc éves lányát. Az ítélet nem jogerős, mert a vádlott és védője enyhítésért fellebezett..

Azért végzett gyermekével, mert kiderült, hogy apjával és nevelőanyjával külföldre készülnek. Zavarta továbbá, hogy a kislány már anyának szólítja nevelőanyját.

A tettes a panzióban rengeteg nyugtatót vett be, majd két üveg pezsgőt is megivott. A kislánnyal is pezsgőt itatott, amelyben nyugtatókat oldott fel, majd egy kilenc centiméteres késsel száznál is többször megszúrta.

Bár a nő próbált azzal védekezni, hogy nem emlékszik semmire, mosolygott és puszikat dobált ismerőseinek, miközben a tárgyalásra vitték - számolt be a Tv2 Tények című műsora.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.