Közlekedés

3-as metró: megint meghibásodott a felújított orosz szerelvény

Probléma lehet, ha nem tudják megelőzni a rendszeres üzemzavarokat.

2017.03.28 16:03MTI

Újra ki kellett állnia a forgalomból a Metrovagonmas által gyártott és felújított metrószerelvénynek a 3-as vonalról kedden délután - közölte a Metróért Egyesület a Facebook-oldalán.

Az MTI az ügyben kereste a BKV-t, a társaság későbbre ígért tájékoztatást.

Az első felújított járművet múlt hétfőn adták át, de azóta többször is ki kellett állnia a forgalomból valamilyen meghibásodás miatt.

Gulyás Attila, a Metró Közlekedési Dolgozók Szakszervezetének elnöke az MTI-nek korábban azt mondta, még a tűréshatáron belül vannak a 3-as vonalon futó felújított metrószerelvény hibajelenségei, probléma akkor lesz, ha ezek nem szűnnek meg heteken belül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.