Belpolitika

A politológus szerint törékeny egységet mutatott fel a baloldal az államfőválasztás kapcsán

Kiszelly Zoltán politológus szerint szimbolikus és törékeny egységet mutatott fel a baloldal Majtényi László köztársaságielnök-jelölt támogatásakor.

2017.03.14 09:43MTI
Fotó: MTI

A politológus az M1 aktuális csatornán hétfőn úgy vélekedett, ha Majtényi László esélyes jelölt lett volna, akkor nem biztos, hogy támogatja a baloldal, mivel korábban, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnökeként, Majtényi László a baloldallal is szembement.

Kiszelly Zoltán az elnöki beszédeket értékelve azt mondta, Áder János a köztársasági elnök hivatalához méltóbb, a nemzet egységét felmutató, elnöki programot bemutató beszédet mondott, míg Majtényi László felszólalása konfliktusos volt, és az őt támogató ellenzéki pártok véleményét igazolta vissza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.