Nagy baj lehetett volna

Rácsapta az ajtót egy öthónapos kisfiúra a sofőr

A 75-ös troli vezetője nem várta meg míg letesznek egy babakocsit.

2017.03.13 12:11ma.hu

A Hősök terén akart leszállni egy fiatal anyuka a 75-ös troliról 5 hónapos kisfiával. A babakocsit azonban egyedül nem tudta levinni a járműről, egy nő segített neki ebben.

"A sofőr kinyitotta az ajtót, a hölgy fogta alul, én pedig fölül a babakocsit, így próbáltunk leszállni. A következő pillanatban azonban a vezető rácsapta az ajtót a babakocsiban fekvő gyerekemre, csak azután nyitotta ki újra, hogy az egész busz hangos kiabálásba kezdett. Amikor a segítségem leért Benett-tel, legnagyobb megdöbbenésemre az orrom előtt újra bezárult az ajtó" - elevenítette fel a felháborító esetet a Borsnak a fiatal nő.

" A Benivel maradt asszony hangosan kopogott, a többi utas is kiabált, de még ez sem érdekelte, egyből a gázra lépett. Miután számon kértem, hogy mit művel, ezt a választ kaptam: „Fogja be, vagy ledobom! Majd a következő megállóban leszáll!” - mesélte.

Az asszony a következő megállóban tudott leszállni, onnan egyből rohant vissza a Hősök terére, ahol a kedves segítő várta a gyermekével.

A trolin van kamera, a fiatal anyuka bejelentést tett a BKK-nál, de egyelőre csak annyit kapott válaszul, hogy 30 napon belül foglalkoznak az ügyével.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.