Tragédia

Az újságból tudta meg, hogy fia meghalt a Budapest-Dubai járaton

A gyászoló édesanya azóta sem tudja túltenni magát a tragédián.

2017.03.13 10:10próba
hirdetés

Decemberben Kuvaitban hajtott végre kényszerleszállást az Emirates repülőgép-társaság Dubajba tartó járata, miután egy férfi rosszul lett a fedélzeten. Kilencven percig próbálták újraéleszteni az orvosok, de nem sikerült megmenteni az életét.

A gyászoló édesanya a Blikknek most elmondta, azóta sem tudja túltenni magát a tragédián. A legjobban az fáj neki, hogy a hírekből értesült gyermeke haláláról.

Mint mesélte, másik fiának egyik munkatársa mutatta az újságban az akkor még névtelen utasról szóló cikket. Ő értesítette testvére haláláról, de hivatalos értesítést nem kapott.

Margit szeretné felvenni a kapcsolatot azokkal, akik egy gépen utaztak fiával, hogy minden részletet megtudjon a történtekről.

Az utazási iroda arról tájékoztatta a lapot, hogy a törvény szerint a család nem számíthat a pénz visszafizetésére, hiszen az utazás már megkezdődött, amikor az eset történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.