Közlekedés

Pótlóbusz jár a 6-os HÉV helyett a Közvágóhíd és Soroksár között hétvégén

A vágányzárat pályakarbantartás miatt rendelték el.

2017.03.13 09:45MTI

Pótlóbuszok közlekednek a 6-os, ráckevei HÉV-ek helyett a hétvégén a Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-vel.

A pótlóbuszok H6-os jelzéssel közlekednek a Közvágóhíd-Kvassay Jenő út-Soroksári út-Helsinki út-Grassalkovich út-Rézöntő utca-Templom utca-Hősök tere-Soroksár útvonalon. A buszok megállnak a Kén utcánál, a Timót utcánál, a Pesterzsébet felsőnél, a Torontál utcánál, Soroksár felsőnél és Soroksár, Hősök terénél.

A vágányzárat a közlekedési társaság szerint pályakarbantartás miatt rendelték el, a pótlásra kijelölt buszok mindegyikén lehet kerékpárt szállítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.