Időjárás

Napsütéssel indul a hét

Csapadék nem valószínű, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10-14 fok között alakul. Helyenként erős széllökések lehetnek.

2017.03.12 16:07MTI

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint éjszaka mindenütt jelentősen csökken a felhőzet. A hétfő napos idővel indul az ország legnagyobb részén, de napközben a Dunántúl északi felét leszámítva erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, csapadék azonban nem valószínű, legfeljebb a Tiszántúlon lehet egy-egy zápor. Az északi, északkeleti szél vasárnap és hétfőn napközben Borsod-Abaúj-Zemplén megyében és a környékén megerősödik, másutt csak élénk széllökések lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3 fok között alakul, északkeleten lehet legenyhébb az éjszaka. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 10 és 14 fok között valószínű.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.