Média

Végleg megszűnik a Heti Hetes

A 1999-ben indult műsor megszűnését Para-Kovács Imre jelentette be a Facebookon.

2017.02.22 09:08ma.hu

"Mától hivatalos: végleg megszűnik a Heti Hetes" - írta Facebook oldalán Para-Kovács Imre újságíró, a műsor egyik állandó szereplője.





Korábban még arról cikkezett a sajtó, hogy az RTL Klub az eddiginél ritkábban jelentkezik majd a sokáig nagyon népszerű beszélgetős műsorral.

A Heti Hetes 1999 szeptemberében indult az RTL Klubon, 2012-ben pedig átköltözött az RTL II-re. A heti rendszerességgel jelentkező adásokban közismert színészek, újságírók, közéleti személyiségek kommentálták az aktuális bel- és külpolitikai híreket. Az elmúlt 18 év alatt két állandó tagja volt a stábnak: Gálvölgyi János és Farkasházy Tivadar.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.