Börtön

Felvágta az ereit Bándy Kata gyilkosa

Az életét sikerült megmenteni, jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben (IMEI) őrzik.

2017.02.21 10:57ma.hu

Bándy Kata, a Pécsi Rendőr-főkapitányság 25 esztendős pszichológusa 2012. július 8-ra virradó éjjel egy helyi szórakozóhelyről hazafelé tartva véletlenül találkozott a feltehetően drog és ital hatása alatt lévő Péntek Lászlóval, aki megfojtotta őt. A lány holttestét július 11-én, délután találták meg egy bokros területen. Néhány nappal később elfogták Péntek Lászlót, aki beismerő vallomást tett. Az ügy közfelháborodást váltott ki, Péntek perét a tévécsatornák és az újságok is követték.

Péntek Lászlót jogerősen életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtották, az ítélet megszabja, hogy legkorábban 40 év múlva szabadulhat.

A Bors értesülései szerint a férfi összeomlott idegileg. Sikertelen öngyilkossági kísérletet hajtott végre, felvágta az ereit. Az IMEI-be szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.