Szavaztak

Újraválasztották Gyurcsány Ferencet a DK elnökének

Az elnök személyéről nem szűk körben döntöttek, hanem a párt minden tagjának szavazati joga volt a kérdésben.

2017.02.18 19:15MTI

A Demokratikus Koalíció (DK) tagjai túlnyomó többséggel Gyurcsány Ferencet választották újra a DK elnökének - közölte az ellenzéki párt szombaton az MTI-vel.

A DK közleménye szerint lezárult a Demokratikus Koalíció 3 hétig tartó pártszavazása, és a DK tagjai 98 százalékos arányban újraválasztották Gyurcsány Ferencet a párt elnökének.

Azt írták: a DK az egyetlen olyan parlamenti párt, ahol az elnök személyéről nem szűk körben döntenek, hanem a párt minden tagjának szavazati joga van a kérdésben.

A párttagok döntése 2 évre szól, ez egyúttal azt is jelenti, hogy a DK Gyurcsány Ferenc vezetésével vág neki a 2018-as országgyűlési választásoknak - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.