Felsőoktatás

Állásbörze az Óbudai Egyetemen

Kétnapos állásbörzést tart az Óbudai Egyetem február 22-től a Bécsi úti és a józsefvárosi campusán.

2017.02.15 23:30MTI
hirdetés

A tájékoztatás szerint a két napon, két helyszínen zajló rendezvény alkalmat nyújt az egyetemi hallgatók és a fiatal szakemberek, valamint a cégek, vállalatok számára a közvetlen kapcsolatteremtésre. Lehetőséget kínál továbbá a cégek számára a bemutatkozásra, állásajánlataik ismertetésére, az egyetem hallgatói és oktatói számára pedig informálódásra a friss diplomások iránti keresletről.

Február 22-én Óbudán, a Bécsi úti főépület aulájában több mint 25 kiállítóval, mintegy 150 négyzetméteren, február 23-án pedig a józsefvárosi campuson több mint 20 kiállítóval csaknem 100 négyzetméteren várják az érdeklődőket, idén már partner-középiskolák végzőseit is.

Bővebb információ itt található.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.