Tragédia

Veronai baleset: feleségét és fiát is el kellett temetnie

Sokáig tartja magát, de végül nem tudja könnyek nélkül elmondani, mi történt aznap éjjel.

2017.02.14 21:40ma.hu

Egyelőre büntetésnek érzi, hogy életben maradt, hogy feleségét és fiát is el kellett temetnie. Az olaszországi buszbaleset egyik túlélője hosszas vívódás után döntött úgy, hogy először és utoljára elmondja mindenkinek mi történt velük azon a borzasztó tragikus éjszakán Veronánál. András felesége ezzel a síúttal kezdett volna új életet. Fiát három éve pszichológushoz kellett vinni, mert attól rettegett, hogy egyszer egy autóban el fognak aludni és tragikus balesetük lesz.

Screenshot

Most először és utoljára szólalt meg a január 20-ai 16 halálos áldozatot követelő Veronai buszbaleset egyik túlélője. Papp András feleségét Enikőt és nevelt fiát Balázst vesztette el azon az estén. Ő csodával határos módon élte túl a tragédiát.

Egy pillanat alatt történt minden. Emlékképek élnek benne. Emlékszik a forróságra, a rémületre és a tehetetlenségre, ahogy az autópályán rohant várva a segítséget. Ösztönösen fogta és húzta, minden erejével mentette fiát miközben már érezte, tudta, hogy felesége Enikő nem élte túl.

A katasztrófában 16-an vesztették életüket, köztük 11 gyerek. András ugyan túlélte, de mint mondja ekkor kezdődött el az ő tragédiája, amit az összes túlélőnek élete végéig viselni kell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.