4-es metró

OLAF-jelentés - Magyarul is elérhető a dokumentum

A Fővárosi Önkormányzat honlapján magyarul is elérhető az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) 4-es metróról szóló jelentése.

2017.02.10 12:30ma.hu

Szűcs Somlyó Mária, a főpolgármesteri hivatal kommunikációs igazgatója jelezte: Tarlós István főpolgármester utasítása alapján publikálták az anyagot, amelyben a kereshetőség megkönnyítése érdekében a szövegből a pontos időpontokat a jelentés elején táblázatba foglalva külön is feltüntették.

Ezek a szöveges tartalomban ellenőrizhetők. Szintén a Budapest Portálon olvasható az "ellenőrző mérnök" eredeti szerződésének történetéről szóló tájékoztató jelentés - áll közleményében. A dokumentumok itt olvashatóak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.