Állatok

Zárva tart hétvégén a Budakeszi Vadaspark

A vadaspark sétálóútjai balesetveszélyesek, a dolgozók is csak komoly erőfeszítések árán tudják elvégezni a munkájukat.

2017.02.03 14:29MTI

Az elmúlt napok extrém időjárása miatt a látogatók testi épségére tekintettel zárva tart hétvégén a Budakeszi Vadaspark, amelynek területe és közvetlen környéke is még mindig vastag jégréteg alatt van - közölte az intézmény az MTI-vel pénteken.

A közlemény szerint a vadaspark megközelíthetősége még négykerék-meghajtású gépjárművekkel is igen nehézkes. A vadaspark sétálóútjai balesetveszélyesek, a dolgozók is csak komoly erőfeszítések árán tudják elvégezni a munkájukat.

Mindez azonban az állatok rendes ellátásában nem okoz problémát - teszik hozzá a közleményben, amely kitér arra is: az elkövetkező napok időjárása függvényében derül ki, hogy a Budakeszi Vadaspark mikor tud újra kinyitni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.