Brókerbotrány

Elölről kezdődött a Buda-Cash-ügy vádlottainak büntetőpere

V. Pétert és társait különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztással és más bűncselekményekkel vádolják.

2017.01.31 13:01MTI

Új bírói tanács kijelölése miatt a korábbi tárgyalások anyagának ismertetésével elölről kezdődött a Buda-Cash-ügy öt vádlottjának büntetőpere kedden a Fővárosi Törvényszéken, V. Pétert és társait különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztással és más bűncselekményekkel vádolják.

Az ügyben a törvényszék másik bírói tanácsot jelölt ki, a keddi és a csütörtöki tárgyalási napokon az eddigi tárgyalások anyagát - egyebek mellett a vádlottak vallomását - ismertetik, majd március második felében tervezik folytatni a bizonyítási eljárást, további tanúk, pénz-és tőkepiaci szakértők bevonásával - mondta el a tanácsot vezető bíró.

Az ügyben mintegy 120 milliárd forint összeget érintő, bűnszervezetben, folytatólagosan elkövetett csalással, sikkasztással vádolják V. Pétert és társait az ügyészség képviselője szerint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.