Foci

Kleinheisler a Ferencvároshoz kerül

Kleinheisler László a tavaszi idényre a Ferencváros labdarúgócsapatához kerül.

2017.01.21 04:30MTI
Fotó: MTI

A válogatott középpályás ősszel a Bundesligában újonc Darmstadtnál szerepelt kölcsönben a Werder Brementől, de előbbi klub honlapjának pénteki híre szerint ezt a megállapodást felbontják, és a 22 éves játékos csatlakozik a Ferencvároshoz.

Torsten Frings darmstadti vezetőedző úgy nyilatkozott, hogy megkeresés érkezett Budapestről, Kleinheisler élni kívánt a lehetőséggel, ők pedig nyitottak voltak erre, mert a magyar futballistának nem lett volna egyszerű rendszeres játéklehetőséghez jutnia náluk.

A Darmstadt 16 fordulót követően nyolc pontjával sereghajtó a Bundesligában. A 11-szeres válogatott, a tavaly nyári Európa-bajnokságon is szerepelt Kleinheisler 12 találkozón lépett pályára és egy gólt szerzett. Az OTP Bank Ligában címvédő Ferencváros jelenleg negyedik az NB I-ben négy ponttal lemaradva az éllovas Videotontól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.