Baleset

Kisbusszal ütközött egy kamion Szajolban, több sérült

Ráfutott egy kisbuszra egy kamion hétfő reggel Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 4-es főút szajoli szakaszán, több ember megsérült.

2017.01.16 08:33MTI

S. Tóth Anikó, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivője elmondta, hogy az ütközés következtében a kisbusz lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult. A műszaki mentést a szolnoki hivatásos tűzoltók végzik.

Kardos József, az Országos Mentőszolgálat Észak-alföldi Mentőszervezet megyei kirendeltségének vezetője az MTI-nek elmondta: a balesetnek egy súlyos és négy könnyű sérültje van, őket és a kisbusz további három utasát megfigyelésre a szolnoki Hetényi Géza kórházba vitték.

A rendőrség honlapján szereplő információk szerint a helyszínelés idején félpályás útzár van érvényben az adott útszakaszon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.