Bűnügy

Előzetesben az újszülöttjét megölő érdi nő

Előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája azt az érdi nőt, aki 2015 végén megölte és azóta rejtegette újszülött gyermekét.

2017.01.13 14:11MTI
MTI/Mihádák Zoltán

A Pest Megyei Főügyészség korábbi közlése szerint 2017. január 13-án, pénteken indítványozták annak az érdi nőnek az előzetes letartóztatását, aki még 2015 év végén megölte és azóta rejtegette újszülött gyermekét. Az érdi asszony 2015-ben teherbe esett, ám terhességét eltitkolta a családja előtt és orvosnál sem járt. 2015 év végén leánygyermeket szült egyedül, és amikor a csecsemő felsírt, a nő megfojtotta az újszülöttet. Ezután becsomagolta a holttestet és azt egy táskába tette, majd a házuk különböző pontjain rejtegette. A földi maradványokat a gyanúsított hozzátartozói a napokban találták meg, és ők értesítették a rendőrséget - összegezte a történteket az ügyészség közleménye.

A nővel az ügyészség közölte, hogy tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítják és indítványozták előzetes letartóztatását.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.