Gyász

Klapka lánya biztos benne, hogy meglepi őket apja végrendelete

Meg-megváltoztatta a végrendeletét az üzletember, attól függően, éppen ki állt hozzá közelebb vagy ki bizonyított. Így örökösei sem biztosak semmiben.

2017.01.12 18:44ma.hu

A Mokka vendége Klapka György lánya volt, aki elmondta, még nem ismerik édesapja végrendeletét, de abban biztos, hogy az meglepetésekett tartogat számukra. Sandy azt is elárulta, szóban sokszor beszéltek arról, kire mit hagy Klapka, azonban tudja, hogy édesapja időnként módosította a végrendeletét annak függvényében, éppen ki milyen hatással volt rá.

Nemrég néhány nappal 88. születésnapja után meghalt Klapka György üzletember és koreográfus, akit az ország leginkább Vámház körút 9. szám alatti zálogháza (és annak saját reklámja) miatt ismert. Azt azonban kevesen tudták, hogy a bolt felett egy lakása is volt.

Ilyen volt a milliárdos vállalkozó otthona, itt végignézegetheti a galériát. Gyönyörűek a boltozatos mennyezetek, a tágas szobák, na meg a télikert...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.