Csak kérdés, hogy vajon ő Orbán szomszédja?

Meghalt egy Ghaith Pharaon - vajon az FBI és az Interpol által 25 éve körözött olajmilliárdos az?

A név akkor vált ismertté, mikor kirobbant a Pharaon-botrány, ugyan gyakori az arab világban (jelentése fáraó), de túl sok az egybeesés ahhoz, hogy a gyászjelentés ne az Orbán szomszédjában telket vásároló Pharaonról szóljon.

2017.01.07 20:47ma.hu
Fotó: nrlpak.com

Helyi idő szerint vasárnap 13 órától 19 óráig lesz Dr. Ghaith Rashad Pharaon gyászszertartása a bejrúti Four Seasons Hotelben - értesült az Index.

Az ötcsillagos szálloda megerősítette a laphoz eljutott arab nyelvű gyászjelentés tartalmát, azaz hogy vasárnap délután családtagok és barátok búcsúznak egy szaúdi állampolgárságú, Dr. Ghaith Rashad Pharaon nevű embertől.

Arab és angol nyelvű híroldalakon egyelőre nem jelent meg, hogy meghalt volna az FBI és az Interpol által 25 éve körözött olajmilliárdos, egy arab üzleti élettel foglalkozó lap Twitter-oldala szombat hajnalban közölte az információt.

A Pharaonról szóló Wikipédia-szócikket is frissítették már a halálhírrel, de az oldal szerkesztői egyelőre nem hagyták jóvá.

A rendelkezésünkre álló információk alapján nem tudni 100 százalékos bizonyossággal állítani, hogy az a Pharaon, akitől vasárnap Bejrútban elbúcsúznak, azonos az Orbán szomszédjában telket vásároló Pharaonnal, de erősen valószínűsíthető az egyezés.

Gyászjelentés

Azt még mindig nem tudni, hogyan vett ingatlant Magyarországon a milliárdos Pharaon, mert az ügyben mindenki összevissza nyilatkozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.