Hideg idő

Menhely Alapítvány: még van hely a szállásokon

A Menhely Alapítvány szállásain éjjel körülbelül 90 százalékos volt a kihasználtság, vannak tehát még szabad helyek, várják a rászorulókat.

2017.01.07 14:52MTI

Aknai Zoltán, a szervezet igazgatója az M1 aktuális csatornán elmondta, péntek este több mint 350 bejelentés érkezett hajléktalanokról a diszpécserszolgálatukhoz, munkatársaik ilyenkor a helyszínre mennek segíteni, előfordul azonban hogy már senkit sem találnak ott.

Az igazgató azt tanácsolta, ha valaki veszélyeztetett emberrel találkozik az utcán, próbáljon beszélgetni vele, és ha úgy látja, nincs nagy baj, hívja a diszpécserszolgálatot. Ha viszont nem kap rendes válaszokat, és úgy tűnik, hogy a hajléktalan nem tud térben és időben tájékozódni, akkor a mentőket kell értesíteni - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.