Fejcsere

Leváltotta három büntetés-végrehajtási intézet vezetőjét a belügyminiszter

Indokolás nélkül vonta vissza a vezetői kinevezéseket.

2017.01.05 19:59MTI

Három büntetés-végrehajtási (bv-) intézet vezetőjét váltotta le a belügyminiszter - tájékoztatta a Belügyminisztérium csütörtökön az MTI-t.

A közlemény szerint Pintér Sándor csütörtöki hatállyal, indokolás nélkül visszavonta vezetői kinevezését Mészáros László bv-dandártábornoknak, a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnokának, Széles Gábor bv-dandártábornoknak, a Budapesti Fegyház és Börtön parancsnokának és Tóth Tamás Tibor bv-dandártábornoknak, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnokának - tartalmazza a közlemény.

A miniszter ezzel egyidőben kinevezte a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnokának Bozsó Zoltán bv-dandártábornokot, a Budapesti Fegyház és Börtön parancsnokának Biczó László bv-dandártábornokot, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoki teendőinek ellátásával pedig Dömény Sándor bv-vezérőrnagyot bízta meg - közölte a Belügyminisztérium.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.