Együttérzés

Berlini merénylet - Orbán Viktor levelet írt Angela Merkelnek

"Magyar honfitársaimmal osztozunk az áldozatok családtagjainak fájdalmában és mielőbbi gyógyulást kívánunk a sérülteknek".

2016.12.20 09:36MTI

Levélben fejezte ki megdöbbenését és együttérzését a berlini merénylet kapcsán Orbán Viktor miniszterelnök Angela Merkel német kancellárnak - tájékoztatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke kedden az MTI-t.

"Tegnap nem csupán a berlini embereket, hanem egész Európát és közös keresztény értékeinket is súlyos csapás érte. Biztosíthatom, hogy kormányom elítéli a terror és az erőszak minden formáját, és kész együttműködni Németországgal Európa és az európai polgárok biztonságának szavatolása érdekében" - írta Orbán Viktor, hozzátéve: "Magyar honfitársaimmal osztozunk az áldozatok családtagjainak fájdalmában és mielőbbi gyógyulást kívánunk a sérülteknek".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.