Időközi

Polgármestert és képviselőket választanak vasárnap Kovácshidán

A voksolást azért kellett kiírni, mert a község képviselő-testülete szeptemberben felosztatta magát.

2016.12.09 00:30MTI

Polgármestert és képviselőket választanak vasárnap Kovácshidán - közölte a helyi választási iroda helyettes vezetője, a dél-baranyai település aljegyzője az MTI-vel.

Kalmárné Dömsödi Ivett elmondta: a voksolást azért kellett kiírni, mert a község képviselő-testülete szeptemberben felosztatta magát.

A polgármesteri posztért négy jelölt indul. A jelenlegi településvezető Küzdő-Ábrahám Edit, valamint Molnár Csabáné Torma Éva, Tóth Anikó (valamennyien függetlenek) és Kós Zoltán István (Magyar Munkáspárt) száll harcba a tisztségért.

A négy képviselő-testületi helyre tizenegy független jelölt aspirál - tette hozzá. A 287 lakosú község választási névjegyzékében 210-en szerepelnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.