Metróbaleset

Újra a teljes vonalon jár a 2-es metró

A reggeli baleset körülményeit továbbra is vizsgálják.

2016.12.05 19:32próba
Fotó: MTI

Ismét a teljes vonalon jár a 2-es metró - közölte a BKV Zrt. hétfő este az MTI-vel. Azt írták, továbbra is folyamatban van a reggeli baleset vizsgálata, az ütközés okairól a vizsgálat lezárta után tájékoztatják a közvéleményt.

 A BKV Zrt. mielőbbi jobbulást kívánt a balesetben megsérült utasainak, továbbá elnézést kért azoktól, akiket kellemetlenség ért a nap folyamán.

 Reggel összeütközött két szerelvény a Pillangó utcai megálló közelében. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint kilenc sérültet vittek kórházba zúzódásokkal, végtagsérülésekkel, a helyszíni vizsgálat alapján egyikük sem volt életveszélyes állapotban.

 Bolla Tibor, a BKV Zrt. elnök-vezérigazgatója a helyszínen tartott sajtótájékoztatón azt mondta, várhatóan kedd reggeltől közlekedik újra a teljes vonalon a 2-es metró, addig pótlóbuszok viszik az utasokat az Örs vezér tere és a Puskás Ferenc Stadion között.

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt írta, büntetőeljárás keretében vizsgálják a baleset körülményeit.

A Közlekedésbiztonsági Szervezet helyszíni szemléjének megállapításai szerint az ütközésben szerepet játszott a hátsó szerelvény megcsúszása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.