Baleset

Bordája tört, kártérítési pert indít a metróbaleset egyik sérültje

Hétfőn reggel a 2-es metró Pillangó utcai megállójánál csúszott egymásba két szerelvény. A forgalom várhatóan kedden reggel indulhat helyre a teljes vonalon.

2016.12.05 17:26ma.hu
Fotó: MTI

Az Index híre szerint két bordája is eltört a hétfő reggeli metróbaleset egyik sérültjének. A nő kártérítési pert indít a BKV ellen.

"Volt egy hatalmas nagy csattanás, és én nekiestem a fém kapaszkodó korlátnak, az előttem álló hölgy pedig hatalmasat esett" - emlékezett vissza a balesetre az utas.

Mint mondta, miután kikászálódott a szerelvényből, először még úgy gondolta, hogy eredeti terveinek megfelelően el tud menni a fogorvosához, de aztán " jött az iszonyatos fájdalom, összekuporodtam, és az utastársaim mondták, hogy mindjárt itt a mentő".

A kórházban megröntgenezték, és kiderült, hogy kettős bordatörést szenvedett, ezért szerdáig biztosan bent kell maradnia.

A sérültet tanúként a rendőrség is kihallgatta. .

Hétfőn reggelegymásba csúszott két metrószerelvény a 2-es metró Pillangó utcai megállójánál, a balesetben tíz ember megsérült. A metró várhatóan kedd reggeltől jár majd újra a teljes vonalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.