Időjárás

Marad a száraz és hideg idő

Folytatódik a száraz és hideg időjárás, többször mínusz 10 Celsius-fok körül alakulnak a minimumok és napközben is fagypont körüli értékekre lehet számítani.

2016.12.04 15:40MTI
Fotó: AFP

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn és kedden is szinte mindenütt több órára kisüthet a nap, csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet hétfőn általában mínusz 9 és mínusz 4 fok, kedden mínusz 9 és mínusz 5 fok között valószínű, de az északi völgyekben és az Alföld homokos felszínű mélyebb részein ennél néhány fokkal hidegebb is lehet. Hétfőn napközben plusz 2-6, kedden plusz 2-7 fokig melegszik a levegő.

  Szerdán is többórás napsütésre lehet számítani, csapadék nem lesz. A leghidegebb órákban mínusz 9 és mínusz 3, napközben plusz 2-6 fok között alakul a hőmérséklet.

  Csütörtökön és pénteken napos idő várható, csapadék nem lesz. A minimumhőmérséklet mínusz 11 és mínusz 5 fok között valószínű. A nappali maximumok csütörtökön 1-5, pénteken 2-7 fok között alakulnak.

 Szombaton és vasárnap változóan felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 7 és mínusz 2, vasárnap mínusz 3 és plusz 1 fok között valószínű. Szombaton napközben 2-7, vasárnap 3-8 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.