Illegális bevándorlás

Negyvenhét határsértőt fogtak el Ásotthalomnál

A pakisztáni és bangladesi férfiak Szerbiából akartak átszökni az országba.

2016.12.02 15:49MTI
Fotó: MTI

Negyvenhét határsértőt fogtak el a rendőrök a magyar-szerb határ közelében Ásotthalom térségében péntek délelőtt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.     

      Szabó Szilvia közölte, a férfiakból álló csoport tagjai bangladesi, illetve pakisztáni állampolgárnak vallották magukat. A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.     

       Legutóbb vasárnap fogtak el nagyobb csoportot Ásotthalom térségében a rendőrök, akkor 61, magát afgán, bangladesi vagy pakisztáni állampolgárnak valló ember próbált illegálisan az ország belsejébe jutni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.