Természet

Rémisztő szörnyet találtak egy szennyvízvezetékben

A veszedelmes vadállatot a tűzoltók segítségével szabadították ki.

2016.12.02 13:30próba



Fotó: AFP

Hatalmas, több mint 24 kilós aligátorteknőst mentettek ki egy szennyvízvezetékből a texasi Hockneyban. A bajba jutott állatra egy túrázó bukkant rá, akik azonnal értesítette az állatvédőket.

A veszélyes állatot a rosehilli tűzoltók segítségével vágták ki a vezetékből, majd az SPCA állatvédő szervezet houstoni központjába szállították. A Mashable híre szerint, amint felépül a sérüléseiből, visszaengedik a természetbe.

Az aligátorteknős rendkívül veszélyes állat, éles fogaival akár a nagyobb emlősökben és az emberben is komoly kárt tehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.