Kinevezés

A génmegőrzésért is felel a jövőben a Herman Ottó Intézet főigazgatója

Kiemelt génmegőrzési feladatokért felelős miniszteri biztossá nevezte ki Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Mezőszentgyörgyi Dávidot, a Herman Ottó Intézet főigazgatóját

2016.11.18 00:30MTI

A miniszteri biztos megbízatása november 1-jétől 2017. április 30-ig szól.

A miniszteri biztos feladatai közé tartozik többek között a genetikai sokféleség megőrzése érdekében a természetes élőhelyen belül és kívül végzett tevékenységek kidolgozása és koordinálása, emellett összehangolja a minisztérium génmegőrzési feladatokat ellátó egyes háttérintézményeinek tevékenységét, egyezteti a génmegőrzési feladatokkal kapcsolatos szakmai-tartalmi fejlesztési munkákat, és segíti a társadalmi kapcsolatok kialakítását - közölte a tárca.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.