Bevándorlás

Lázár: még idén kivezethetik a letelepedési kötvényt

Lázár János arra a kérdésre, hogy szavaznának-e újra az alaptörvény-módosításról a letelepedési kötvény kivezetése után azt mondta: "ez nem óvoda".

2016.11.10 16:05MTI

Még idén kivezethetik a letelepedési kötvényt Magyarországon - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter egy kérdésre válaszolva csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján.

Lázár János arra a kérdésre, hogy szavaznának-e újra az alaptörvény-módosításról a letelepedési kötvény kivezetése után azt mondta: "ez nem óvoda", és Brüsszelben még decemberben döntés várható menekültkérdésben, amelyben "egyelőre nem nekünk áll a zászló".

A miniszter a jobbikos érvekre reagálva azt firtatta, miért kellene az ország hitelezésének kérdését összekötni a bevándorlással. Hozzátette: a letelepedési kötvényhez kapcsolódó tartózkodási engedélyeket szigorúan ellenőrzik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.