Kvóta

"Ha Brüsszel nem vonja vissza a kvótát, nagy csata lesz"

Az uniós határvédelmi ügynökséggel komoly gondok vannak, mert nem azért küldték őket oda, hogy megállítsák a bevándorlást, hanem hogy segítsék azt?

2016.10.28 13:53ma.hu

"Az új egység Magyarországért több mint 3 millió emberének a véleményét alkotmánymódosítássá formáló politikai akarat nem kapcsolható össze semmilyen más kérdéssel" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban. "Az alaptörvény-módosítás nemzeti ügy. Tudomásul kell venni, hogy nem lehet 3,3 millió embert ugráltatni, nem fog ennyi ember úgy ugrálni, ahogy a Jobbik fütyül. Az alaptörvény-módosítást beterjesztjük a parlamentnek, és mindenkinek lelke rajta, milyen döntést hoz."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.