Bűnügy

Szerelemféltés miatt szúrta meg 14-szer volt barátnőjét

Emberölés kísérlete miatt vádalt emelt a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség egy 58 éves győri férfi ellen, aki idén tavasszal szerelemféltés miatt tizennégyszer szúrta meg volt barátnőjét.

2016.10.24 10:44MTI
hirdetés

Takács Péter megyei főügyész közleménye szerint a házas férfinek 2014 decemberétől volt szerelmi viszonya a 31 éves későbbi sértettel, a kapcsolat a nő kezdeményezésére szakadt meg. A férfi találkozót kért egykori szeretőjétől, aki közölte a vádlottal, hogy új barátja van. A férfi erre egy szekrényből egy 12 centiméter pengehosszúságú kést vett elő, hogy ijesztéssel és sérülés okozásával bírja rá a nőt arra, ne találkozzon többet új barátjával. A sértettet a férfi többször mellkason és hasba szúrta, amit azzal indokolt, hogy ha a nő nem lehet az övé, akkor másé se legyen.

A nőn életmentő műtétet hajtottak végre, tizennégy szúrt, metszett sérülést ejtett rajta az elkövető. A hasüregi szúrások több belső szervet sértettek, és a sértettnek légmelle alakult ki. A nő gyógyulása mintegy három hónapot vesz igénybe, nem zárható ki, hogy maradandó károsodást szenvedett - zárul a közlemény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.