BKK

Korhű GANZ UV villamosokon utazhatunk az ünnepek alatt

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára emlékezve különjárati GANZ UV korhű villamosokat indít a Honvédelmi Minisztérium és a Budapesti Közlekedési Központ október 22-én, valamint október 23. és november 4. között.

2016.10.21 16:25ma.hu
BKK Facebook

Ezekkel a villamosokkal október 22-én 10:00-től 14:30-ig a Csóka utca–Szent János Kórház útvonalon lehet utazni. A 16:30-tól kezdődő fáklyás felvonulást, mely a Szent Gellért térről indul a Bem József tér felé, követik a korhű villamosok.

Október 23-ától november 4-éig munkanapokon 14:15 és előreláthatólag 19 óra között, hétvégén pedig 10:30 és 19 óra között közlekednek a 6-os villamos vonalán, a Széll Kálmán tér M és a Móricz Zsigmond körtér M között. A járatokon normál díjszabással lehet utazni.

További részletek itt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.