HM

Ne ijedjen meg senki: éjszakai repüléseket hajtanak végre a Magyar Honvédség pilótái

Emiatt az ország több térségében a megszokottól nagyobb zajhatásra kell számítani.

2016.10.17 16:08MTI

A Honvédelmi Minisztérium (HM) hétfői közleménye szerint a Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisának pilótái október 18. és 28. között hajtják végre az éves kiképzési repülési tervben előírt éjszakai repüléseket, amelyek a pilóták képzettségének fenntartását szolgálják.

Emiatt ebben az időszakban 16 és 23 óra között a megszokottól eltérő, nagyobb zaj- és hanghatásra kell számítani Kecskemét, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Miskolc, Debrecen, Tiszafüred, Tiszaújváros, Kaposvár, Nagyatád és Nagykanizsa térségében - írták, kiemelve: "a Magyar Honvédség a lakosság megértő támogatását és türelmét kéri".


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.