Szavaztak

A független Ország József lett Szúcs polgármestere

Három szavazat érvénytelen volt.

2016.10.03 06:30MTI

Ország József független jelölt nyerte meg az észak-hevesi Szúcson tartott vasárnapi időközi polgármester-választást - tájékoztatta Egercsehi, Szúcs és Egerbocs település közös polgármesteri hivatalának jegyzője az MTI-t.

Benkár József elmondta: a szavazásra jogosult 309 helybéli közül 170-en járultak az urnákhoz, ők öt jelöltre adhatták le voksukat. Ország József 86 szavazatot kapott, a szintén független Bukucs Katalinra 31-en, Tóth Tamásnéra 27-en, Balog Józsefnére 20-an, míg a Magyar Munkáspárt jelöltjére, Németh Zoltánra hárman szavaztak. Három szavazat érvénytelen volt.

Azért kellett időközi polgármester-választást tartani a településen, mert a tavaly május 31-én, ugyancsak egy időközi választás nyomán a polgármesteri székbe kerülő Kökény Béla (független) idén júniusban lemondott tisztségéről.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.