Célzottan a rendőröket támadták meg

Teréz körúti robbantás: Orbán meglátogatta a sérült rendőröket

Orbán Viktor miniszterelnök Pintér Sándor belügyminiszter társaságában látogatást tett a múlt szombati Teréz körúti robbantás sérültjeinél.

2016.10.01 17:07MTI
police.hu

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI megkeresésére közölte: a kórházi látogatásra szombat délután került sor.

Orbán Viktor az M1-nek kedden adott interjújában közölte: utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy bármi áron fogják el, "vadásszák le" az elkövetőt, és szedjék ki belőle, mit és miért cselekedett. Hozzátette, akármi volt is a motiváció, mindenképpen gyalázatos tettről van szó. Úgy tűnik, valóban célzottan a rendőröket támadták meg - nyilatkozta a robbantásról kedden Orbán Viktor.

police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.