Elegük lett

Feloszlatta magát a sarkadkeresztúri képviselő-testület

A személyi ellentétek mellett az vezethetett az önfeloszlatáshoz, hogy költségvetési, likviditási problémákkal küzd a település.

2016.09.30 14:33MTI

Feloszlatta magát a Békés megyei Sarkadkeresztúr képviselő-testülete - írta pénteken a beol.hu.

A hírportál információi szerint szeptember 19-én a héttagú képviselő-testületből négyen szavaztak az önfeloszlatásra, egy képviselő és Bakucz Péter (Fidesz-KDNP) polgármester pedig ellene. Az alpolgármester, Nagy Géza (független) nem vett részt az ülésen.

A portálnak nyilatkozó Bakucz Péter szerint a személyi ellentétek mellett az vezethetett az önfeloszlatáshoz, hogy költségvetési, likviditási problémákkal küzd a település.

Orodán Istvánné (Fidesz-KDNP) képviselő szerint a polgármester nem működött együtt a testülettel, ráadásul egy sikertelen projekt miatt több millió forintot kellett fizetnie az önkormányzatnak.

A sarkadkeresztur.hu honlap szerint az időközi választást december 18-ára tűzte ki a helyi választási bizottság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.