Teréz körúti robbantás

Felébresztették a kómából a robbantásban megsebesült rendőrnőt

Lapértesülés szerint A. Szabina egyelőre semmire nem emlékszik a szörnyű estével kapcsolatban.

2016.09.28 08:48ma.hu

Felébresztették a kómából A. Szabinát, a szombat esti Teréz körúti robbantás súlyosabbik sérültjét - értesült a szerdai Blikk.

A lap úgy tudja, a robbantásban életveszélyesen megsérült fiatal nő egyre jobban van, orvosai ezért döntöttek úgy, hogy felébresztik a mélyaltatásból. A rendőrnő egyelőre nem emlékszik, mi történt vele. Egy sebészorvos szerint ez nem jelenti azt, hogy később sem fog. Nem kizárt, hogy a rendőrnő poszttraumás stressztől szenved, de elképzelhető, hogy idővel visszatérnek az emlékei - tette hozzá.

A lap forrásai szerint a kevésbé súlyosan sérült rendőr, V. László sem emlékszik semmire a robbantásból. Ő már elhagyhatta az intenzív osztályt, és napokkal ezelőtt kihallgatták. V. Lászlóról a Honvédkórház előtti hétfő esti gyertyagyújtáson beszéltek kollégái: azt mondták, ő egy igazi, megbízható, munkájába szerelmes rendőr.

A 20-25 év körüli merénylőre ezer rendőr vadászik, tízmillió forintos nyomravezetői díjat is kitűztek az ügyében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.